Help    |    FAQ
Greek Business Hub in London

Διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες εγκαθιστώντας την επιχείρησή σας στο μητροπολιτικό Λονδίνο

H Business First ξεκίνησε μια πρωτοβουλία, με γνώμονα την οικονομική κρίση που υφίσταται στην Ελληνική αγορά, τα επιχειρηματικά και φορολογικά εμπόδια που συναντούν οι νέοι επιχειρηματίες καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που διαθέτουν πλέον οι νέοι και δεν μπορούν να απορροφηθούν. Η νέα αυτή καινοτόμα υπηρεσία, δίνει τη δυνατότητα στους νέους επιχειρηματίες μιας νέας επιχειρηματικής σταδιοδρομίας στο εξωτερικό να γνωρίσουν ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητά τους στην εξελισσόμενη αγορά του Λονδίνου είτε για να λανσάρουν τις υπηρεσίες τους, να αναπτυχθούν, να δικτυωθούν ή να υιοθετήσουν νέες καινοτόμες ιδέες που μπορούν να εφαρμόσουν στη χώρα μας

Γιατί Λονδίνο?

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εδραιώθει ως μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης, μαζί με τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Το Λονδίνο είναι ένα σημαντικό κέντρο για τις διεθνείς επιχειρήσεις και το εμπόριο και είναι ο ηγέτης των τριών «επιτελικών κέντρων» για την παγκόσμια οικονομία μαζί με την Νέα Υόρκη και το Τόκιο. Αποτελεί μεγάλο επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό και πολιτιστικό κέντρο, παράγοντας το 30% του ΑΕΠ της Μεγάλης Βρετανίας. Εδρεύει πλήθος εταιριών, οργανισμών καθώς και διαφορων άλλων παγκοσμίων ιδρυμάτων. Η πόλη είναι από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στον κόσμο και εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης η δημοφιλία της αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Ως μέρος της στρατηγικής της οικονομικής της πολιτικής, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υποστηρίζει τις νέες επιχειρήσεις περισσότερο από ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της άρσης ορισμένων φόρων για την απασχόληση για τις νέες επιχειρήσεις, εκκίνηση σε στοχευμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, και την ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει κάποιος μια επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι προσφέρουμε?

Η βασική αποστολή της Business First είναι, μέσω των έμπειρων στελεχών και συνεργατών της, να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες αλλά και τους έμπειρους επιχειρηματίες που επιθυμούν να εργαστούν σε ένα σύγχρονο πολυπολιτισμικό περιβάλλον, παρέχοντάς τους όλα τις απαιτούμενα εργαλεία που χρειάζονται.
Το πιο σημαντικό είναι ότι σας δίνουμε τη δυνατότητα να εργαστείτε και να αναπτύξετε συνεργασίες σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον όχι μόνο με Βρετανούς ή επαγγελματίες από άλλες χώρες, αλλά και με Έλληνες, καθώς ο επαγγελματικός χώρος που θα στεγάζεστε αποτελεί το Greek Hub επαγγελματιών του Λονδίνου.

Άμεση εκκίνηση της επιχείρησης σας και επαγγελματική αναπτυξη

  • Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία ίδρυσης της επιχείρησης σας από την αρχή μέχρι το τέλος σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες στο Λονδίνο. Διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται (σύσταση εταιρείας, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, εγγραφή στο φορολογικό μητρώο, κτλ)

  • Σας παρέχουμε τη δυνατότητα κεφαλαίου εκκίνησης (start-up δάνειο) με την απόκτηση χρηματοδότησης για νέους επαγγελματίες κάτω των 30 ετών

  • Σας παρέχουμε τον προσωπικό σας επαγγελματικό χώρο σε ένα σύγχρονο πολυπολιτισμικό επιχειρηματικό περιβάλλον στο κέντρο του Λονδίνου με όλο τον απαραίτητο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Σε αυτόν τον χώρο θα στεγάζονται και άλλοι επαγγελματίες σαν κι εσάς, οπότε σας παρέχεται και η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας και δραστηριοτήτων με αυτούς.

  • Σας παρέχουμε τον προσωπικό σας μέντορα στο Λονδίνο (Personal Business Mentor/PDA) που θα σας υποστηρίζει και θα σας καθοδηγεί σε κάθε σας βήμα.

  • Σας εντάσσουμε αυτόματα σε ένα καταξιωμένο επιχειρηματικό δίκτυο όπου θα περιλαμβάνει και άλλους Έλληνες επαγγελματίες σαν εσάς, το Greek Business Hub του Λονδίνου, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε επιχειρηματικές συνεργασίες.

  • Σας συστήνουμε προμηθευτές προϊόντων/υπηρεσιών σύμφωνα με το αντικείμενο σας

  • Σας παρέχουμε συμβουλευτική και ακαδημαϊκή υποστήριξη και από την Ελλάδα εφόσον απαιτείται

  • Σας βοηθάμε στη δικτύωση με ανάλογες επιχειρήσεις και συνεργάτες στο αντικείμενό σας

Η βασική αποστολή της Business First είναι να βοηθήσει τις εξωστρεφείς και τις νέες επιχειρήσεις, παρέχοντας τους άμεσα και αποτελεσματικά τους κατάλληλους πόρους και τα εργαλεία για την ίδρυση και την ανάπτυξη τους σε μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη της Business First κα Χατζηγιαννάκη στο τηλέφωνο 2310842010 ή στο email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 london greek hub bf